Замовити книгу "Що це взагалі таке? 150 років сучасного мистецтва в одній пілюлі". Вілл Гомперц

«Пейзаж на ніби» Діана Факш у арт-проторі «SKLO»

Коли

11 September - 17 September

Де

Арт-простір "SKLO" вул. Тургенівська, 8/14, м.Київ

Вартість

Бесплатно

У київському арт-проторі «SKLO» 11 вересня о 18 годині відбудеться відкриття персональної виставки «Пейзаж на ніби» молодої київської художниці Діани Факш, яку було номіновану порталом ArtsLooker у рамках студентського художнього конкурсу «Срібний мольберт», що відбувся в Ужгороді навесні 2017 року.

В експозиції буде представлена нова серія живописних робіт, яку художниця створила спеціально для цього проекту. Загалом відвідувачі зможуть побачити більше 20 картин.

«Пейзаж на ніби»- це проект, в якому я подивилась на навколишній світ очима сучасної дитини. З одного боку, це поєднання певної нервовості, притаманної темпам розвитку сучасного індустріально — урбаністичного світу, в якому дитинство поступово стає все менше і виступає на інший план, з дитячою чистотою та наївністю. Я не намагалась зобразити конкретні чи впізнаванні місця. Це скоріше певні образи та емоції, знайомі багатьом з нас і, які оточують нас кожного дня.

В російській мові є таке слово «понарошку», тобто «на ніби». Так ось, «Пейзаж на ніби» — це пейзаж граючи, не по-справжньому. Це гра в зображення реальності, такої як відчула її я: по-дитячому, просто і легко» — говорить художниця Діана Факш.

«Проведення таких конкурсів,  як «Срібний мольберт» -це завжди чудова можливість побачити творчість молодих художників, які тільки навчаються, формуються та стають на стежинку свого творчого шляху. З-поміж 51 учасника важко було зразу обрати певну роботу, оскільки всі конкурсні твори були високого рівня. Зрештою, я зупинився на пейзажі, який мені припав найбільше до душі, і вже на сцені я тільки дізнався, що його автором є студентка НАОМА – Діана Факш. Зі своєї сторони ми намагатимемося інформаційно сприяти, щоб про молодих митців дізналося якомога більше людей», — розповів засновник порталу ArtsLooker, Кирейто Михайло.

Відкриття 11 вересня о 18:00. Адреса: арт-простір «SKLO» м. Київ, вул. Тургенівська 8/14.

Вхід вільний.

Організатори

Схожі заходи

yakovec
exhibition 02 February - 20 February

“Міфи та реальність” в Карась Галереї

Карась Галерея 1992
petro-smetana-2017-polotno-oliya-akril-emali-lak-100-h-160
exhibition 03 February - 16 February

Живописний проект Петра Сметани «Сажа» в Триптих Арт

Галерея «Триптих АРТ» 2289
glazed-madonnas-persens
exhibition 02 February - 25 February

Артём Андрейчук (Kaffelman) «Perfection»

Бар RAW 2322
ЩЕ

Коментарі