Творча дискусія з учасником «Contemporary Architecture Photography» Убіком Литвином

Коли

10 November

Де

Арт ЦУМ вул. Хрещатик, 38/2, м. Київ

Вартість

Бесплатно

10 листопада о 18:00 в арт-просторі ЦУМу (Арт ЦУМ, 7й поверх) відбудеться відкрита мистецька бесіда з талановитим фотографом, дизайнером та художником – Убіком Литвином / Ubik Litvin

Відвідувачі матимуть можливість поринути у світ урбаністичної фотографії, задати питання автору та поспілкуватися з ним у невимушеній атмосфері.

Вхід для всіх бажаючих – вільний.

123

Убік Литвин / Ubik Litvin – український художник, фотограф і дизайнер. Його творчість вже встигли оцінити в США і Європі. Роботи Убіка прикрашають вітчизняні та зарубіжні колекції поціновувачів мистецтва. Автор досліджує внутрішню і соціальну свободу людей по всьому світу і через об’єктив фотоапарату намагається зрозуміти, який вплив на людей має оточуюча їх архітектура.

Натхненням для художника стала сучасна архітектура міст-космополітів: Майямі, Нью-Йорку, Парижу, Берліну, Копенгагену, Дубая, Барселони, Ялти, Києва. У серії урбаністичних фотографій – унікальний погляд Убіка на мінімалізм, чистоту форми, красу ліній і геометрію простору. Фотограф досліджує атмосферу і ритм сучасного мегаполісу через взаємодію людини з архітектурою і навколишнім середовищем. У кожній фотографії – пульс нового часу.

Нагадуємо, що виставка урбаністичної фотографії «Contemporary Architecture Photography» Убіка Литвина триває до 15 листопада в Арт ЦУМ. В рамках виставки представлено близько 20 монохромних фоторобіт із серій «Фрагменти» та  «Птах»,  а також відео-інсталяція.
Організатор проекту: Sky Art Foundation.

Сторінка події: https://www.facebook.com/events/154272825307535/

Організатори

Схожі заходи

Коментарі