Замовити книгу "Що це взагалі таке? 150 років сучасного мистецтва в одній пілюлі". Вілл Гомперц

Omnia Voivat | Прокрастинація в Bereznitsky Aesthetics

Коли

15 March - 01 April

Де

Bereznitsky Aesthetics Київ, вул. Воздвиженська, 34

Вартість

Бесплатно

15 березня о 19:00 в галереї Bereznitsky Aesthetics буде презентовано персональний проект художниці Omnia Voivat Прокрастинація, над яким вона працювала протягом останніх місяців.

fb-meropriyatie

В нових роботах художниці мова піде про паралельну реальність, яку ми створюємо власноруч, і в яку занурюємось щоденно у момент, коли беремо до рук свій гаджет. Утопічні ідеї, якими зазвичай пронизані роботи Omnia Voivat, у новому проекті перегукуються з реальністю, даючи глядачу емоційний допуск до виміру, в якому існують полотна.
omnia-voivat-2

Omnia Voivat, художниця:

В проекті «Прокрастинація» я розкриваю теми втрати ідентичності, відходу від реальності. Я піднімаю тему сприйняття світу через екран гаджету, що створює ефект життя в ніби синтетичній реальності, і поєднується з темою соціального контролю, дійсного та надуманого, так званого “великого брата”. Збій шкали архетипів цінностей на оманливі ідеали, котрі не дають розкритись природному потенціалу – це теми, які дуже актуальні для сьогодення. Поняття “прокрастинації” розкривається в глобальному для особистості значенні – відкладанні конструктивних життєвих досвідів на потім, адже віртуальна реальність, тобто, «життя онлайн», в котрій ми живемо, саме цьому і сприяє.

omnia-voivat-1

Дар’я Біленко, куратор проекту:

Мені дуже подобається працювати з Omnia Voivat, адже її роботи сповнені незгасної енергії творення – свіжої, нової, оригінальної. Я переконана, що однією з найважливіших місій сучасного мистецтва є спонукання глядача до вираження непідробних, щирих емоцій, які підштовхують до вдосконалення самосвідомості. Так от, якщо мова іде про питання пошуку відповідей на глибинні питання, то роботи Omnia Voivat – це влучення в ціль. Проект «Прокрастинація» допоможе кожному глядачу відкрити незвідану сторону самого себе та своїх цінностей.

 

Відкриття виставки: 15 березня, четвер о 19:00.

Адреса: Bereznitsky Aesthetics, вул. Воздвиженська, 34.

Тривалість виставки: з 15.03 – 1.04.2018

Подія на Facebookhttps://www.facebook.com/events/216076215610432/

Організатори

Схожі заходи

Портрет художника. Анатолій Криволап - Академія мистецтв України
виставка 30 September - 28 October

Портрет художника. Анатолій Криволап – Академія мистецтв України

Академія мистецтв України 11601
«Відродження» - виставка Лери Літвінової у Музеї видатних діячів української культури
виставка 26 August - 26 October

«Відродження» – виставка Лери Літвінової у Музеї видатних діячів української культури

Музей видатних діячів української культури 11729
ЩЕ

Коментарі