1400x90-arthuss-2

Олександр Нестеровський: Фотовиставка – Галерея 83

Коли

23 May - 28 May

Де

Галлерея 83 ул. Тарасовская, 3-А, г.Киев

Вартість

Бесплатно

Олександр Нестеровський: Фотовиставка

railway-bridge

Олександр Нестеровський, відомий український фотограф. Він – один із переможців престижного конкурсу з архітектурної фотографії ‘The Art of Building’ у 2016 році. Він працює в абстрактному та концептуальному стилі фотографії. Ця виставка репрезентує добірку його робіт, які фокусуються на українському міському пейзажі та заміських краєвидах.

abstract-bridge

За словами фотографа, його основні критерії щодо фотографії – чистота сюжету та гармонії в кадрі, де простота геометричних ліній переходить в чистоту сюжету. Водночас, його подання об’єктів здаються навіть поетичними, оскільки деякі з них, наприклад мости, поступово зникають на відстані, і відчувається, що вони нескінченні. Недивлячись на те, що ці структури виготовлені з металу та цегли, вони сприймаються досить легко та чуттєво. Через монохроматичну та мінімалістичну лінзу Нестеровського, ми можемо зосередитися та помедитувати над лагідними формами арок та підвісними кабелями мостів.

st-nicholas

Подорожуючи Україною, від Карпатських гір і до берегів Криму, Нестеровський фіксує розмай ландшафтів. Аналогічним чином, як і в міському ландшафті, краєвиди Нестеровського передають спокій та чистоту. За словами фотографа, його роботи досить часто інтуїтивні. Можливо тому, його фотографії такі чутливі та привабливі для сприйняття.

Виставка проходить з 24 до 28 травня включно, з 15:00-20:00. 

Адреса: вул. Тарасовська. 3-А, м.Київ, “Галлерея 83”.

Організатори

Схожі заходи

yakovec
exhibition 02 February - 20 February

“Міфи та реальність” в Карась Галереї

Карась Галерея 1982
petro-smetana-2017-polotno-oliya-akril-emali-lak-100-h-160
exhibition 03 February - 16 February

Живописний проект Петра Сметани «Сажа» в Триптих Арт

Галерея «Триптих АРТ» 2278
glazed-madonnas-persens
exhibition 02 February - 25 February

Артём Андрейчук (Kaffelman) «Perfection»

Бар RAW 2314
ЩЕ

Коментарі