«AQUALIGHT» в Щербенко Арт Центрі

Коли

16 November - 01 December

Де

Щербенко Арт Центр м. Київ, вул. Михайлівська, 22-B

Вартість

Бесплатно

«AQUALIGHT» в Щербенко Арт Центрі

Щербенко Арт Центр запрошує на відкриття персонального проекту Володимира Сая «AQUALIGHT».

Відкриття 16.11 о 19:00. Вхід вільний.

2

Aqualight Володимира Сая – виставка без об’єктів. Експозиція побудована зі світлових проекцій жіночих фігур, що захоплюють простір і всіх, хто у нього потрапляє. Великі, але невагомі, постаті розпливаються по стінах і перетворюються на кольорові абстракції. Втрата відчуття приміщення дозволяє отримати чисте візуальне враження.

Художника захоплює краса миттєвостей та випадковостей. Зображення жінок на виставці – це результат взаємодії графіки та води. Спонтанність цього аквамистецтва робить автора не так творцем, як спостерігачем, ловцем, котрий вихоплює образи із потоку кольорових трансформацій чорнила на папері. В експозиції схожий ефект дає промінь світла, котрий проектує зображення. Воно може бути фрагментованим випадковими рухами або деформуватися, відбиваючись на предметі чи людині.

1

Нова виставка Володимира Сая є логічним продовженням проекту «Керамічні начерки», що був представлений у Щербенко Арт Центрі минулого року. Художник створює образи людського тіла, розкриваючи його пластичні та виражальні можливості. Героїні робіт розчиняються спершу на папері, а потім у просторі, позбуваючись тілесної конкретики. Відбувається своєрідна дистиляція, що фіксує емоційне переживання енергії жінки, розкриває її вітальність та   магнетизм.

Володимир Сай

Народився 1977 року в Києві. Закінчив Київський художній коледж мистецтв і промисловості, факультет живопису. Навчався на відділенні графіки Національної академії образотворчого мистецтва та архітектури. Представляв свої роботи на персональних та групових виставках у Мистецькому Арсеналі, Боттега Галереї, Щербенко Арт Центрі, Шоколадному будинку, Mironova gallery, Центрі сучасного мистецтва, Інституті проблем сучасного мистецтва, Музеї сучасного мистецтва та Ya Gallery. Живе та працює в Києві.

Графік роботи:
Вт – Сб 11:00 – 20:00

Організатори

Схожі заходи

Портрет художника. Анатолій Криволап - Академія мистецтв України
виставка 30 September - 28 October

Портрет художника. Анатолій Криволап – Академія мистецтв України

Академія мистецтв України 11737
«Відродження» - виставка Лери Літвінової у Музеї видатних діячів української культури
виставка 26 August - 26 October

«Відродження» – виставка Лери Літвінової у Музеї видатних діячів української культури

Музей видатних діячів української культури 11877
ЩЕ

Коментарі