Замовити книгу "Що це взагалі таке? 150 років сучасного мистецтва в одній пілюлі". Вілл Гомперц

Лімітований тираж: у Києві виставлять на продаж рідкісні літографії Дега, Малевича, Шагала, Далі і Кандинського

chernozem.info 20.02.2019

09-1

27 лютого в аукціонному домі «Золотое Сечение» відбудуться відкриті торги тиражного мистецтва EDITIONS, на яких організатор – аукціонний дім «Золотое Сечение» виставить на продаж літографії Сальвадора Далі, Казимира Малевича, Василя Кандинського, Марка Шагала, Пабло Пікассо, Едгара Дега, Жоржа Брака, Роя Ліхтенштейна, Марка Костабі та інших геніїв образотворчого мистецтва.

За тиждень до аукціону, 20-26 лютого, пройде передаукціонна виставка EDITIONS, де кожен охочий зможе зробити ставку у ході тихого аукціону та позмагатися з іншими претендентами на літографії, або ж просто помилуватися творами великих художників.

Вхід на виставку – вільний.

10-1

На цей раз фахівці «Золотое Сечение» відвідали кілька світових культурних столиць – Амстердам, Брюссель, Відень, Лондон, Париж, Антверпен – та привезли понад 20 літографій та інших тиражних технік світових зарубіжних авторів.

У колекцію також увійшли понад 30 робіт українських художників. Серед них – тиражні творіння Миколи Глущенка, Сергія Гети, Михайла Дерегуса, Сергія Якутовича, Леопольда Левицького, Анатолія Криволапа, Тіберія Сільваші та інших майстрів.

У представленій збірці варто приділити увагу кольоровій літографії Казимира Малевича «Селянин у полі», а також рідкісному літографському диптиху Сальвадора Далі «Сон Венери».

Крім того, звернути увагу на одну з п’яти оригінальних ксилографій Василя Кандинського «Абстрактна композиція», яка опублікована у відомому художньо-літературному французькому журналі XXe Siecle в 1939 році, та рідкісну літографію «Agora-1» Жоана Міро 1971 го року. Не менше зацікавлять глядача кольорова літографія Марка Шагала «Зелений акробат» 1979 року та лімітована літографія «Оптична композиція» 1970-х років основоположника стилю Оп-арт Віктора Вазарелі.

«Торги рідкісних робіт тиражного мистецтва завжди привертають підвищену увагу як колекціонерів, так і просто шанувальників світового мистецтва. Середній рівень продажів аукціону часто перевищує 50%, а галерея з ранку до вечора заповнена відвідувачами у період передаукціонної виставки. Наша мета тут – не тільки провести успішні торги, а й поділитися з публікою мистецтвом. Саме тому ми завжди проводимо відкриті виставки у нашій галереї, відвідати які може кожен охочий», – підкреслює співвласник аукціонного дому «Золотое Сечение» Михайло Василенко.

Середня вартість робіт на аукціоні – $300-1000. Партнер виставки та аукціону – вина ТМ Latinium.

16-1

Довідка про АД “Золотое Сечение”:

Аукціонний Дім “Золотое Сечение”, заснований у 2004 році, регулярно проводить аукціони та виставки-продажу творів живопису та графіки, російської ікони. Основні напрямки діяльності компанії – класичний живопис XIX-XX ст., мистецтво альтернативних течій (авангард, нонконформізм, андеграунд), сучасне «актуальне» мистецтво, предметний дизайн і фотографія, а також російська православна ікона. Усі твори мистецтва надходять на аукціон з найрізноманітніших приватних зібрань та галерей СНД, країн Європи та США.

Реєстрація на аукціон пройде під час передаукціонної виставки та тихого аукціону або за телефоном:
+38 (044) 240 95 32, +38 (044) 386 81 81

_________________________________________________________

Більше про сучасне українське та світове образотворче мистецтво — в книгах:

Матеріали на схожі теми

Коментарі