1400x90-arthuss-2

Projector запускає дев’ять річних освітніх програм Professiums

chernozem.info 31.05.2019

Projector запускає дев’ять річних освітніх програм Professiums

Projector перезапускає професійну освіту і створює новий формат річних курсів Professiums

Більше не треба виїжджати з країни, щоб отримати потужну конкурентну освіту. 2-го червня у школі пройде Professium Open Day — презентацію річних програм, де можна буде познайомитися з усіма кураторами Професіумів.

За кілька місяців можна розібратися у програмі та софті, але професію неможливо опанувати нашвидкуруч. Тому школа вирішила робити серйозну освітню програму Professium, яка допомагає побудувати систему координат у індустрії, розширює світогляд і і формує сильних спеціалістів.

Professium — це як піти у тренажерку для мозку на рік. Це виклик. Це гра у довгу. Це рік досвіду і майданчик для експериментів. Це як університет, якого у нас не було, де все як у житті — справжні дедлайни, реальні проекти та клієнти.

Web Design Professium
Курс з веб-дизайну, для тих, хто хоче навчитися створювати сайти фестивального рівню, які будуть отримувати світові нагороди.

Visual Communications Professium
Курс візуальної комунікації, який допоможе графічному дизайнеру вийти за межі логотипів, бланків, візиток та навчитися працювати з концепціями, меседжами та смислами.

Product Interface Design Professium
Секрет курсу в єдиному правилі — «все як у житті». Студенти вчаться вирішувати проблеми українських продуктових компаній та стартапів в умовах реальних технічних обмежень та дедлайнів.

Product Management Professium

Product Management Professium
Щоб управляти технологічними продуктами, потрібна серйозна глибина знань — менеджер має розбиратися як у технологіях, так і в маркетингу, менеджменті, дизайні, вміти працювати з командою, партнерами та власниками. Курс з продуктового IT-менеджменту, який закриває цей горизонт знань.

Data science & machine learning Professium
Вся база знань з сучасного Machine Learning, щоб навчитися прискорювати навчання моделей з допомогою Deep Learning, Computer Vision, Natural Language Processing та AI.

Illustration Professium

Illustration Professium
Перша українська навчальна програма, що дає фундаментальну освіту з експериментальної та комерційної ілюстрації.

CG Art Professium
Курс комп’ютерної графіки для художників, який допоможе опанувати візуальну бібліотеку образів у різних напрямках ринку — мультфільми, ігри, кіно, ілюстрація, visual development.

Frontend Professium
Курс з формування сильного фронтенд-спеціаліста, який зможе працювати з різними бібліотеками, фреймворками та дивитиметься на професію програміста ширше.

Animation Professium

Animation Professium
Курс із вивчення практичних принципів класичної та 3D анімації, щоб створювати персонажів, у магію яких повірить глядач.

Для того, щоб стати студентом Professium, потрібно подати заявку, скласти іспит та пройти співбесіду з куратором. Дедлайн подачі заявок на вступ — кінець червня.

image_preview-4

________________________________________________________

Більше про дизайн — в книгах:

  • Ґевін Емброуз, Найджел Оно-Біллсон Основи. Графічний дизайн 01: Підхід і мова (суміш практики і теорії, надихаючих майстрів і базових принципів дизайну – книга буде корисною новачкам, тим, хто лише планує пізнати сферу графічного дизайну, а профі надихнуть ідеї майстрів своєї справи)
  • Стівен Геллер, Сеймур Кваст Графічні стилі (історія розвитку графічного дизайну)
  • Дерек Бразелл, Джо Девіс Як стати успішним ілюстратором (Практичні поради та яскраві приклади з кар’єри відомих майстрів ілюстрації, які допоможуть початківцям зробити перший крок і стануть корисним довідником для професіоналів)
  • Дерек Бразелл, Джо Девіс Як зрозуміти ілюстрацію (унікальна колекція знакових робіт топових світових ілюстраторів)
  • Дон Норман Емоційний дизайн (що важливіше в дизайні: функціональність чи краса, та чому ми любимо (або ненавидимо) речі довкола нас)
  • Дон Норман Опанувати складність (життя складне, а Дон Норман знає, як «Опанувати складність»: прийняти її, зрозуміти нові технології і спростити їх. Дотепні приклади з життя, практичний аналіз робіт своїх колег-дизайнерів, легка мова і потужний пласт знань)
  • Вілл Ґомперц Думай як митець (правила креативного мислення, що працюють за будь-яких обставин)
Теми дизайн

Матеріали на схожі теми

Коментарі