Замовити книгу "Що це взагалі таке? 150 років сучасного мистецтва в одній пілюлі". Вілл Гомперц

Люди, закохані у Київ, розповіли про найулюбленіші куточки столиці

chernozem.info 11.12.2018

Люди, закохані у Київ, розповіли про найулюбленіші куточки столиці

13 грудня(четвер) о 19.00  на території ЦУМ (м. Київ, вул. Хрещатик, 38) відбудеться презентація другого англомовного путівника KyivByLocals.

У створенні наповнення для путівника прийняли участь тисячі людей, а на сторінках друкованого видання ви зможете побачити, як рекомендації відомих особистей, так і простих корінних жителів з різних районів Києва.

KyivByLocals – це зручний та сучасний англомовний гід українською столицею створений киянами. Ідея проекту належить чотирьом киянкам – Аліні Руді, Ніні Горбачовій, Зої Литвин та Ользі Бесхмельнициній.

Паралельно зі створенням гіда, командою проекту був оголошений конкурс фотографій у соціальній мережі Instagram, участь у якому взяли більше 10 000 фотографій. Найкращі світлини не тільки увійшли у путівник, але й будуть виставленні в експозиції під час презентації.

“Для нас важливо показати Київ таким, яким ми бачимо його кожного дня. Коли запізнюємось на роботу й забігаємо за кавою в улюблену кав’ярню, де завжди затишно, чи коли святкуємо дні народження наши рідних з крутішим на світі тортом, чи просто гуляємо з друзями найулюбленішими вулочками. Нам хотілось поділитись не просто “адресами”, а саме емоціями, щоб кожен з гостей столиці привіз додому справжні автентичні враження. І ми раді, що наша ідея об’єднала стільки людей, які люблять та розвивають Київ!” – відзначають авторки проекту KyivByLocals.

У створенні путівника приймали участь: Віталій Клічко, Ольга Навроцька, Катя Тейлор, Сабіна Мусіна, Андрій Сусленко, Слава Балбек, Ярослав Ажнюк та інші.

Надруковано у Фамільній друкарні Huss.

_________________________________________________________

Більше про сучасне українське та світове образотворче мистецтво — в книгах:

Теми книги

Матеріали на схожі теми

Коментарі